Toverland en opleidingsinstituut BUas starten nieuwe samenwerking

Toverland en opleidingsinstituut BUas starten nieuwe samenwerking

02/27/2023 - 10:04

Toverland heeft een nieuw educatief zomerprogramma gelanceerd speciaal voor studenten van Breda University of Applied Sciences (BUas). Onder de noemer ‘Toverland Summer Crew’ krijgen studenten van de Buas de kans om relevante werkervaring op te doen in het snelgroeiende attractiepark.
Tourism
  • Nieuws
  • Studentenwerk

Tijdens een contractperiode van minimaal vier weken in de zomerperiode worden de deelnemende studenten op alle operationele afdelingen ingezet. Elke week zijn er, speciaal voor hen, exclusieve netwerkbijeenkomsten met ervaren Toverlanders. Wanneer het contract volgens de afspraken is afgerond, dan mogen de deelnemers als uniek afscheidscadeau naar de top van wing coaster Fēnix klimmen voor een bijzonder uitzicht.
           
Onderdeel zijn van de Summer Crew is juist interessant voor de studenten die niet uit de regio van Toverland komen. Tegen een gereduceerd tarief blijven zij namelijk slapen in een vakantiehuis in de omgeving en ontvangen ze een leenfiets waarmee ze binnen 10 minuten bij Toverland zijn.
 
“Wij zoeken als BUas steeds meer contact met het bedrijfsleven,” vertelt Goof Lukken, MBA, docent Attractions and Theme Parks Management (ATPM). “Via de contacten met Toverland, die we hebben vanuit onze speciale track ATPM, is dit een nieuwe vorm van samenwerking. Praktijkkennis opdoen is erg belangrijk voor onze studenten en naast stages geven wij ze graag nog meer mogelijkheden om veel ervaring op te doen.”

Meer informatie: toverland.com/summercrew